torsdag 27 september 2018

Ruvar inomhus

September, tidig höst och redan nu spenderar vi nästan hela dagarna inomhus. Och precis som varje höst går en runt och förfäras över allt som borde styras upp hemma. Det är sommarkläder som ska packas undan, ogräs som ska rensas bort en sista gång, fönster som ska putsas osv. osv. Istället för att sätta igång hasar jag dessutom runt hemma, grubblar på hur jag kan möblera om och slår mig ned  med datorn i soffan för att googla på inspiration. Pinterest, Instagram och inredningssajter. Som vanligt fastnar jag för allt som är grönt. Vi har tre gröna rum hemma i olika nyanser, vårt sovrum, kontoret och hallen. Så himla fint. Behövs det egentligen någon annan färg? Can't get enough.
Här kommer några gröna favoriter (o en och annan rosa).


Från vänster: papperstapet från Lim & Handtryck, skrivbord CPH90 i ek från Hay, vas Ball från Cooee Design, kudde av alpaca- och fårull från Elvang, klämspot från Granit, sidobord Come here i ek från Woud
Klassiska fåtöljen "The Spanish Chair"  av Borge Mogensson för Federicia. En jubileumsutgåva i begränsad upplaga. Ljuvlig och alldeles för svindyr. 
Från vänster: Foto Container 5 från Malin Ekström/madebygotland.se, bordslampa Marselis från Hay, sängkläder Wilted av ekologisk bomull från Midnatt, klädskåp Massiv 2 av björk och målad med tempera från Norrgavel. 


Hörs snart igen! ♡

Milla

1 kommentar: